Laat ons het uitleggen

Xuntos Professionals

Ontzorgen

Hoe dan?

Bij ons aan de slag als ontwikkelaar betekent dat wij je ontzorgen. Wij regelen veel voor je. De administratie in orde maken en het vinden van een nieuwe opdracht, of onderhandelen over uurtarieven is werk waar je veel tijd kwijt aan kan zijn en wordt als je voor ons kiest, goed voor je geregeld. Jij doet je ding waar je als professional  goed in bent en wij helpen je daarmee.

 

Wij vinden

Opdrachten

Het vinden van een match tussen jou en onze klanten is aan ons besteed. We hebben een mooi netwerk en kijken samen welke opdracht aansluit aan jouw ambities kennis en ervaring. We bereiden samen het gesprek voor dat je hebt met de opdrachtgever, zodat je kans van slagen wordt vergroot om aan de slag te gaan. Hierdoor kan je extra snel aan de slag.

Bonus

Beloning

Als Xuntos Professional ontvang je altijd een basissalaris. Dit is een vast bedrag per maand. Ben je aan de slag dan is 70% van de omzet voor jou waaruit je salaris, vervoer en dergelijke wordt betaald. Wat je niet besteedt is een bonus.

 

Xtraatje

Werf mee

Werf je zelfstandig een opdracht of een nieuwe collega ontvang je een extra bonus.

 

Naast de job

Leuke dingen

“Work hard play hard” daar houden wij van. Tweewekelijkse borrel op de zaak of om de hoek bij Bierbrouwerij Kompaan. De BBQs in de zomer en de maandagavond work out zijn voorbeelden hoe we gezelligheid combineren met sportiviteit.

 

Waardevol

Kennis

De functietitel ontwikkelaar zegt eigenlijk al genoeg. Je blijft waardevol door in jezelf te blijven investeren middels het behalen van certificaten, opdoen van kennis door een gezamenlijk intern project of het bijwonen/organiseren van kennissessies voor onze club.

 

Details

De kleine lettertjes

Bij ons ben je verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Je hebt een vast contract dus een hypotheek aanvragen is als Xuntos Professional geen issue. Factureren doen wij graag jij hebt in ieder geval geen debiteurenrisico. Geen gedoe met de wet DBA, je bent in vaste dienst en kan net zolang als je wilt werken aan een opdracht. We kunnen ons voorstellen dat je hier meer over wilt weten. We leggen dit graag aan je uit.

Xuntos Professionals werken bij verschillende organisatie van een Hip nieuwe biermerk tot een Waterleidingsbedrijf of bij één van de grootste agencies van de wereld.

Het vinden van een match tussen jou en onze klanten is aan ons besteed. We hebben een mooi netwerk en kijken samen welke opdracht aansluit aan jouw ambities kennis en ervaring. We bereiden samen het gesprek voor dat je hebt met de opdrachtgever, zodat je kans van slagen wordt vergroot om aan de slag te gaan.

We hebben een cafetaria systeem waar je kan kiezen of je bijvoorbeeld pensioen wilt regelen of een mobiliteitsbijdrage. Hou altijd rekening met de werkgeverslasten en verzekeringen, die gaan van je bonus.

Xuntos Professionals bindt en inspireert, door gezellige festiviteiten met elkaar te doen. Dat kan iedere maandagavond bij onze Work out trainer of om de twee weken een borrel en in de zomer met elkaar te barbecueën. Ieder kwartaal organiseren een tech event en medio juni staat de familie centraal waar we sinterklaas, kerst, paashaas en suikerfeest op 1 dag vieren.

Ziek zijn is natuurlijk nooit een pretje. Je ontvangt het basissalaris maar je hebt dan wellicht minder uren gemaakt in die maand en dat heeft invloed op je bonus. Dus hou jezelf fit.

Jazeker, je hebt een arbeidscontract voor onbepaalde tijd en een vast salaris component, wat voor een geldverstrekker altijd prettig is.

Het nieuwe normaal is dat je overal kan werken. Bij de klant, thuis of bijvoorbeeld op een vaste dag op kantoor. De klant heeft hierin wel een bepalende stem.